Harpa

Harpa este unul dintre cele mai rafinate instrumente, atmosfera creata  fiind una calda si linistitoare, pretandu-se de minune in cadrul unor evenimente unice, selecte, unde invitatii doresc sa se delecteze in compania unei muzici cantata in surdina,  in timp ce savureaza un cocktail  sau o gustare sau in cadrul unor intalniri de afaceri, ori la primirea invitatilor.

Momentele perfecte in care puteti opta pentru o atmosfera desavarsita in compania unei harpe sunt foarte diferite, de la nunta, botez la o gama foarte variata de petreceri si evenimente  corporate sau de firma.

Repertoriul ales pentru diferitele tipuri de evenimente, cuprinde atat piese de factura romantica, precum si piese din repertoriul muzicii clasice, cafe, muzica de film, valsuri, colinde etc

Pentru detalii – ne puteti contacta la telefon:
 • 0721.230.618 (Vodafone)
 • 0742.230.618 (Orange)

sau trimiteti email.5 comentarii referitoare la Harpa


 1. Zaharia Cristian :

  Buna.
  As dori sa stiu cat m-ar costa un recital de 2 ore Harpa la primirea invitatilor.Nunta va avea loc in septembrie?
  Multumesc anticipat!
  O zi placuta

 2. MIHALCEA ANDREEA :

  Buna ziua,
  Voi avea nunta pe 14 mai 2016. M-ar interesa daca va deplasati si in Piatra Neamt aici unde va avea loc nunta si care ar fi tariful Dvs. M-ar interesa un program pentru primirea invitatilor.

  Va multumesc

 3. Buna seara,As fi interesata un program pentru primirea invitatilor la nunta ce va avea loc in luna iunie 2016 la Tulcea. Va multumesc astept cu interes detalii.

 4. Gabriela :

  As dori sa stiu cat m-ar costa un recital de 2 ore – Harpa, la primirea invitatilor.Nunta va fii in data de 20.08.2016
  Va multumesc!

 5. Barbu Ionut :

  Buna ziua ,
  Am dori sa ne transmiteți o oferta de pret pt 2h (harpa). Evenimentul nostru va avea loc in data de 20.10.2018 la Cernica .
  Așteptam cu interes răspunsul dvs.
  Va mulțumim !

Puteti adauga un comentariu.

*


*