Duo Vioara – Violoncel/Sax – Playthoven

Playthoven String Duo – reprezinta un duo nonconformist (vioara-violoncel si saxofon), pentru cei ce isi doresc o stare de buna dispozitie  in cadrul evenimentului lor. Am ales aceasta formula,din dorinta de a va oferi o cat mai mare varietate in ceea ce privesc serviciile oferite.

Playthoven este un proiect special ce are la baza sunetele instrumentelor muzicale clasice. Prin prelucrarea acestora s-a ajuns la piese ce ar putea fi incadrate ca jazz, rock, pop sau coveruri insa modul in care cei doi muzicieni (Anca si Radu Sinaci), aleg sa interpreteze muzica nu ar putea fi usor incadrat intr-un singur stil.

Playthoven a luat fiinta in urma unei idei inedite, si anume ,,tunarea” instrumentelor clasice cu procesor de sunet, tonuri si looper. Ideea s-a concretizat in timp, trecand prin mai multe formule si incercari. Este un sound nou, original, care acopera ca stiluri jazzul, rockul, preluari si prelucrari ale unor piese clasice intr-un mod original si nu in ultimul rand coveruri, toate aceastea filtrate de personalitatea celor doi membri care sunt intotdeauna pregatiti, sa creeze o stare de buna dispozitie in cadrul evenimentelor!
Pentru detalii – ne puteti contacta la telefon:
  • 0721.230.618 (Vodafone)
  • 0742.230.618 (Orange)

sau trimiteti email.


2 comentarii referitoare la Duo Vioara – Violoncel/Sax – Playthoven


  1. Wally Whalley :

    Saw you on the Grand Princess repositioning cruise from Southampton to Fort Lauderdale. Did not see enough of you both hope to see you again soon.

    Best regards and Happy New Year

  2. ADINA G :

    Buna ziua, Va rog sa imi trimiteti o oferta pentru o nunta pe 5 sept.2015. Multumesc!

Puteti adauga un comentariu.

*


*